101 Gjëra që duhet të dini për Kafshët

300 Lekë

101 Gjëra që duhet të dini për Kafshët

Preke botën e mahnitshme e të mistershme të kafshëve, duke njohur me imtësi e kërshëri faunën e çdo habitati, që nga savana afrikane deri në pole. Mëso për krijesat që banojnë anekënd planetit dhe për mënyrën e tyre të jetesës. Zbulo më të egrat, më të çuditshmet, madje edhe ato që shkojnë pa u vënë re… Këtu ka gjithçka që duhet të njohë çdo i apasionuar pas mbretërisë së kafshëve, shoqëruar me ilustrime e kuriozitete interesante.

ISBN: 978-9928-287-02-1 Mosha: + 8 vjeç

Përmasat: 165 x 225 mm Faqe: 48

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:101 Gjëra që duhet të dini për Kafshët
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme