16 përralla klasike” (me audio CD)

1 800 Lekë
Seria: Përralla klasike

Gjashtëmbëdhjetë përrallat që do të gjeni në këtë libër, janë rrëfyer me një gjuhë të rrjedhshme dhe përmbajnë ilustrime që zënë një faqe libri të tërë, nga cepi në cep. Nga ana tjetër, do të jetë gjyshja ajo që do t’jua rrëfejë këto përralla në CD-në audio që shoqëron librin. Si thoni, aka më bukur sesa një përrallë e treguar nga gjyshja? Takohuni me kukuthët, Ali Babën, ushtarin prej plumbi, fyelltarin e Hamelinit, rrobaqepësin zemërtrim dhe shumë personazhe të tjera klasike, nga ato që nuk harrohen kurrë.


ISBN: 978-9995641337 Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 300 x 230 mm Faqe: 200

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:16 përralla klasike” (me audio CD)
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme