365 rrëfenja para gjumit, libri i parë

1 800 Lekë
Seria: Rrëfenja para gjumit

365 përralla, për 365 net të vitit! Ky është një “kalendar” i rrallë që mund ta mbani pranë shtratit. Kështu, çdo mbrëmje, nëpërmjet ilustrimeve të mrekullueshme dhe rrëfenjave mahnitëse, do të jeni në gjendje të takoni kafshët që i doni aq shumë. Heronjtë e vegjël do t’ju marrin me vete në aventurat e tyre të panumërta nga stina në stinë, ditë pas dite... Tashmë, mami, babi, gjyshi apo gjyshja e dinë mirë se përnatë, kur shtriheni në shtrat, ju do të pyesni: Cila është përralla për sonte?


ISBN: 978-9995641320 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 300 x 230 mm Faqe: 196

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:365 rrëfenja para gjumit, libri i parë
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme