test_test_test

Bazat e programimit kompjuterik

1 500,00 Lekë
Kopertina: Me karton të plastifikuar

Një udhëzues unik, i rrallë, i pari në shqip, për të apasionuarit pas programimit kompjuterik, si dhe për të gjithë ata që duan të kuptojnë se si funksionojnë kompjuterat. Programi kompjuterik është tërësia e udhëzimeve që zbaton kompjuteri për të kryer një detyrë. “Të kodosh” ose “të programosh”, do të thotë të shkruash hap pas hapi udhëzime, të cilat i tregojnë kompjuterit se çfarë duhet të bëjë. Ky libër i udhëheq fëmijët në mësimin e kësaj gjuhe, duke nisur nga mësimet bazë dhe duke shmangur terminologjinë e vështirë. “Bazat e programimit” është i vetmi libër programimi që mëson dy gjuhët bazë të programimit, Scratch-in dhe Python-in, me shpjegime të thjeshta, hap pas hapi dhe të ilustruara, për ta bërë artin e ndërlikuar të programimit, shumë të lehtë për fillestarët. Më tej, fëmijët do të jenë të aftë të vazhdojnë me projekte më të përparuara, si dhe do të aftësohen t’i ndërtojnë vetë lojërat e tyre. Dhurojini fëmijës suaj një libër të tillë dhe me siguri, pas tij do të jepet e gjithë familja!

isbn:
978-9928-177-71-1
Përmasat:
240 x 200 mm
Mosha:
+10 vjeç
Faqe:
224
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Bazat e programimit kompjuterik
Vlerësimi yt