test_test_test

Bletë Zuzuja

300,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Të vogla, por të dobishme

E dini si mund të shndërrohet një bletë punëtore në bletë llupëse?! E pra, kjo është Zuzuja; ajo bletëza e vogël e këndshme që, teksa e ndiqni, do t’ju duket sikur edhe e dëgjoni të bëjë: zu-zu, zu-zu... Ilustrimet që shoqërojnë këtë përrallë, do të jenë aq të gëzueshme e aq të gjalla, sa mund të ndiheni lehtësisht pjesë e livadhit ku flatrojnë bletët, sepse bletët vërtet janë të vogla, por janë shumë të dobishme. Lexoni këtë libërth për t’u argëtuar me Zuzunë e motrat e saj dhe për ta mësuar se pse.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-240-68-2
Përmasat:
160 x 160 mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
16
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Bletë Zuzuja
Vlerësimi yt