test_test_test

Enciklopedia e re për fëmijë

2 500,00 Lekë
Kopertina: Me karton të plastifikuar

Merrni frymë fort para se ta merrni në dorë këtë enciklopedi të rrallë, që do t’ju mrekullojë. Ajo ka shumë për të treguar, nga galaktikat gjigante te bakteret mikroskopike, nga qelizat e trupit të njeriut, te qytetërimet e lashta. Të gjitha temat thelbësore që shtjellohen sot në shkolla, janë riprodhuar në këtë libër me mjeshtëri dhe në mënyrë tërheqëse. Mjedisi dhe ekologjia, kontinentet e botës, historia dhe politika, veç të tjerash, do të jenë një mbështetje e pazëvendësueshme e projekteve të shumta shkollore. Qindra fotografi të ndërthurura me kutizën e fakteve u japin mundësi fëmijëve të përvetësojnë dijet që përftojnë nga faqet e këtij libri. Pse është “e re” kjo enciklopedi? Sepse ka përgjigje për çdo pyetje!

isbn:
978 9 99564 111 5
Përmasat:
290 x 220 mm
Mosha:
+10 vjeç
Faqe:
304
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Enciklopedia e re për fëmijë
Vlerësimi yt