test_test_test

Enciklopedia ime e parë

1 600,00 Lekë
Kopertina: Me karton të plastifikuar
Seria: Në ndihmë të projekteve shkollore

“Enciklopedia ime e parë” është një pikënisje e shkëlqyer e të mësuarit për lexuesit e vegjël kureshtarë. Duke qenë një libër gjithëpërfshirës, ai u tregon atyre më shumë për botën i rrethon, i nxit ta eksplorojnë atë dhe, po ashtu, të mësojnë në mënyrë të pavarur. Ky libër do të shërbejë edhe si një mbështetje e fortë profesionale për të gjitha temat që zhvillohen në ciklin e ulët shkollor. Me fotografitë tërheqëse dhe tekstin e përshtatur për fëmijë, duke filluar nga viti i gjashtë i jetës, libri mbulon tema të ndryshme, ku përfshihen historia, gjeografia, bota e kafshëve, bimët, njerëzit, shkenca dhe hapësira. Faktet, pyetësorët, lojërat dhe rubrikat ndërvepruese sjellin në mënyrë krejt të natyrshme informacionin e nevojshëm,të cilin fëmijët arrijnë ta përthithin lehtë.


isbn:
978-9995641474
Përmasat:
280 x 220 mm
Mosha:
+6 vjeç
Faqe:
160
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Enciklopedia ime e parë
Vlerësimi yt