test_test_test

Ferma

600,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Prek dhe ndiej

Sa gazmore është ferma me kafshët e saj pushatake, të këndshme e të buta! Pa dëgjo si bën fësh-fësh gruri në arë, bërr-bërr traktori në fushë, pllaq-plluq uji në kovë... Sa shumë gjëra mund të mësojë e sa shumë miq mund të njohë bebja juaj!Po sa të këndshëm janë ata kur i sheh dhe i prek! Këtë kënaqësi jua jep ky libër prej kartoni të plastifikuar, që është i përshtatshëm, i sigurt e argëtues për fëmijët. Ndërsa luajnë, ata do të mësojnë e do të zbaviten pa fund bashkë me ju.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-240-24-8
Përmasat:
130 x 130 mm
Mosha:
+0 vjeç
Faqe:
12
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Ferma
Vlerësimi yt