test_test_test

Fjalët e para (Shkruaj-Fshi-Mëso)

500,00 Lekë
Seria : “Shkruaj-Fshi-Mëso”
Në këtë libër, të vegjlit kanë gjithçka që u duhet për të mësuar fjalët e para. Po ky nuk është një libër dosido. Ai ka një laps magjik dhuratë. Me të mund të shkruani dhe të fshini në faqet e këtij libri për t’I marrë më mirë e më lehtë njohuritë. Po ashtu, libri ka edhe një dorezë që ju ndihmon për ta marrë me vete sa here të doni. Te fletët e vendosura në këmbalecin praktik, do të gjeni fjalë, ilustrime e pyetje që e bëjnë librin edhe më interesant.
isbn:
978-9928-240-79-8
Përmasat:
230x180mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
26
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Fjalët e para (Shkruaj-Fshi-Mëso)
Vlerësimi yt