test_test_test

Mëso Format

500,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Shkruaj Fshi Mëso

Ky libër është përgatitur enkas për vogëlushët, të cilët sapo kanë filluar të vizatojnë. Ushtrimet përvijuese me vija të ndërprera dhe shigjeta, që tregojnë drejtimin e lapsit, i nxitin fëmijët të ushtrohen derisa ta përdorin lapsin me besim. Me lapsin magjik, fëmija mund të vizatojë forma pa fund, që nga vijat e rregullta, të lakuara dhe të thyera (siç janë rrufetë), deri te biçikleta, miqtë e pyllit dhe vijat gjarpërushe. Lapsi fshihet lehtë, nuk lë shenjë dhe nuk përmban lëndë të dëmshme.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-4160-3-2
Përmasat:
270 x 230 mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
28
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Mëso Format
Vlerësimi yt