test_test_test

Gjyshes sime zemërartë

600,00 Lekë
Kopertina: Me karton të plastifikuar
Seria: Libra dhuratë

Një libër i vockël, me një kopertinë të këndshme, me dy lule që duket sikur i keni bërë me duart tuaja, teksa përgatitnit këtë libër; një dhuratë e ëmbël për t’i treguar zemërartës gjyshe se sa e shtrenjtë është për ju. Gjyshet janë aq të dashura, plot me këshilla e me humor; gjithmonë të gatshme për t’ju dhënë një përqafim kur keni nevojë. Me fjalët e thella që përmban ky libër, shoqëruar me ilustrime të këndshme, do të keni mundësi t’i tregoni gjyshes se dashuria për të nuk njeh kufi dhe kohë.


isbn:
978-9995641825
Përmasat:
150 x 150 mm
Faqe:
40
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Gjyshes sime zemërartë
Vlerësimi yt