test_test_test

Hirushja

1 000,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Përralla me mozaikë dhe muzikë

Në këtë libër ndërthuren tri mënyra për t’u argëtuar: një përrallëz e bukur, e shoqëruar me ilustrime të shkëlqyera; gjashtë figura në formë mozaikësh, që fëmijët mund t’i krijojnë me doçkat e tyre të vogla; dhe shumë tinguj mahnitës, që ata mund t’i dëgjojnë duke shtypur butonët. Udhëtoni me Hirushen kur shndërrohet nga një vajzë fatkeqe, në një princeshë mahnitëse. Magjia e zanave, që zgjat deri në mesnatë, për ju do të zgjasë sa herë ta merrni në dorë këtë libër.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9995-665-10-4
Përmasat:
250 x 240 mm
Mosha:
+2 vjeç
Faqe:
12
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Hirushja
Vlerësimi yt