test_test_test

Iriq gjembaçi

300,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Të vogla, por të dobishme

Iriq Gjembaçit i pëlqen të flerë ditën dhe të shëtisë natën, jo vetëm sepse është fresk, por edhe sepse ai nuk ka as miq, as shokë. Iriqi ndihet shumë i vetmuar, ngaqë të gjithë i largohen për shkak të gjembave, por... nuk do të kalojë shumë dhe të gjitha kafshët e bashkë me to edhe vetë iriqi do ta kuptojë se është shumë i dobishëm për natyrën. Po si? Fëmija do ta zbulojë këtë duke u argëtuar me përrallëzën e Gjembaçit dhe duke ndjekur me kërshëri ilustrimet e saj aq interesante.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-240-66-8
Përmasat:
160 x 160 mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
16
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Iriq gjembaçi
Vlerësimi yt