test_test_test

Krimbeshë Ambla

300,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Të vogla, por të dobishme

Kjo krimbeshë Ambla është me të vërtetë e ëmbël. Atë e prek trishtimi i një luleje, i pëlqen të ndihmojë të tjerët dhe të shijojë natyrën, sidomos kur pllaquritet në pellg në mes të shiut. Por... edhe një vogëlushe e ëmbël si ajo mund të përballet me rreziqe. Ndiqni aventurat e krimbeshës së vogël dhe mësoni se cila është mënyra e saj për të ndihmuar natyrën. Sepse, të jesh i vogël, nuk do të thotë të jesh edhe i padobishëm. Tashmë e mësuam edhe me librat e tjerë të kësaj serie, por ka ardhur koha të bindemi, apo jo?


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-240-67-5
Përmasat:
160 x 160 mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
16
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Krimbeshë Ambla
Vlerësimi yt