test_test_test

Larvë Guximtarja

300,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Të vogla, por të dobishme

Një seri e mrekullueshme me gjashtë libra që flasin për gjashtë kafshë dhe insekte, të cilat vërtet mund të jenë të vogla, ama, janë shumë të dobishme për natyrën dhe për kafshët e tjera. Larvë Guximtarja është një ëndërrimtare që lufton për t’i realizuar ëndrrat e saj... Ndiqeni udhëtimin e saj të këndshëm në ndjekje të ëndrrave, që e bën të kuptojë se cila është dobia e saj për natyrën. Teksa lexojnë këtë libër, fëmijët do të mësojnë shumë dhe do të nisin të mendojnë më gjatë për gjithçka që i rrethon.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-240-65-1
Përmasat:
160 x 160 mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
16
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Larvë Guximtarja
Vlerësimi yt