test_test_test

Libri i Psikologjisë

2 500,00 Lekë
Libër prej kartoni të plastifikuar
Seria: Ide të mëdha të shpjeguara thjesht

A jemi vërtet ndryshe nga të tjerët...apo u përshtatemi atyre? Pse kujtojmë dhe pse harrojmë? Si mund ta matim inteligjencën? Këto pyetje e të tjera syresh janë thelbi i punës së disa prej mendimtarëve dhe eksperimentuesve më të mëdhenj në botë në këtë fushë magjepsëse. Libri i Psikologjisë është plot me shpjegime, që depërtojnë në thelbin e kuptimeve të ndërlikuara, i pajisur me diagrame që zbërthejnë teori të koklavitura, me citime të paharrueshme dhe ilustrime të goditura, të cilat luajnë me perceptimet dhe besimet tona.

isbn:
978-9928-240-06-4
Përmasat:
240 x 200 mm
Mosha:
+18 vjeç
Faqe:
352
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Libri i Psikologjisë
Vlerësimi yt