test_test_test

Libri im i hapësirës

1 200,00 Lekë
Kopertina: Me karton të plastifikuar
Seria: Në ndihmë të projekteve shkollore

Sa shumë gjëra për t’u këqyrur dhe për t’u eksploruar! Sekrete të pafundme të hapësirës zbulohen në këtë libër;shpjegime të hollësishme për planetët, fakte të mahnitshme për yjet e galaktikat; foto që tregojnë si pamje nga larg, ashtu edhe pamje të brendshme të trupave qiellorë; udhëtime të astronautëve dhe mënyrën se si jetojnë ata në hapësirë; kometa dhe meteorë; të fshehta dhe eksplorime... Mjafton ky libër që fëmijët të bëhen specialistëtë kësaj fushe. Pyetësorët që përmban libri, si dhe përforcimi i njohurive që ata kanë marrëpërmes veprimtarive që gjenden në fund të librit, do t’i argëtojnë, por edhe do të vënë veten në provë; a janë vërtet specialistë të hapësirës? Ndihmojeni fantazinë e fëmijës suaj të udhëtojë në Gjithësi!


isbn:
978-9928-177-93-3
Përmasat:
280 x 220 mm
Mosha:
+5 vjeç
Faqe:
136
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Libri im i hapësirës
Vlerësimi yt