test_test_test

Libri im i parë i futbollit

Regular Price 600,00 Lekë Special Price 480,00 Lekë
Kopertina: Me karton të plastifikuar

Ky libër është një udhërrëfyes i mrekullueshëm i këtij sporti kaq të dashur e popullor, me fotografi që ilustrojnë çdo aspekt të tijin. Në të do të gjeni udhëzime që do t’ju përmirësojnë si futbollist, do të mësoni rregullat themelore të mbrojtjes dhe të mjeshtërisë në sulm, deri te lëvizjet teknike, mënyrat se si të gjuash një penallti pa gabuar dhe shumë taktika të lojës. Veç këtyre, do të njiheni me lojtarët e mëdhenj të të gjitha kohërave, me skuadrat e famshme dhe me turnetë e paharrueshëm të futbollit.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-177-34-6
Përmasat:
270 x 220 mm
Mosha:
+6 vjeç
Faqe:
64
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Libri im i parë i futbollit
Vlerësimi yt