test_test_test

Shkruaj - Fshi - Mëso: Mëso numrat

500,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar

Seria: Shkruaj-Fshi-Mëso

Nëse vogëlushi juaj sapo ka nisur të mësojë numrat, bëjini dhuratë këtë libër! Duke e shfletuar dhe duke punuar mbi të, ai jo vetëm që do të mësojë lehtësisht, por koha e mësimit do të shndërrohet në një kohë loje të vërtetë. Ne i kemi bërë dhuratë një laps magjik, me të cilin mund të shkruajë e të rishkruajë, pasi ai fshihet lehtë nga faqet e librit. Sa shumë lojëra, veprimtari dhe ilustrime të këndshme do të gjejë ai, teksa shfleton fletët një nga një! Ky quhet një argëtim që i shërben të mësuarit!


Certifikuar për sigurinë nga BE 

isbn:
978-9928-240-05-7
Përmasat:
230 x 180 mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
26
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Shkruaj - Fshi - Mëso: Mëso numrat
Vlerësimi yt