test_test_test

Mëso t’i dëgjosh të tjerët me pulë Kuqaloshen

400,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Jetojmë së bashku

E di se njeriu nuk duhet të flasë e të flasë vetë, pa i dëgjuar të tjerët? Pulë Kuqaloshja nuk e dinte këtë, derisa, pas shumë aventurash, kalë Doriu vendos ta ndihmojë. Teksa Kuqaloshja zemërmirë mëson t’i dëgjojë të tjerët, të njëjtën gjë do të bësh edhe ti. Teksa do të argëtohesh me bëmat e Kuqaloshes dhe të mikut të saj, ti do të kuptosh se çfarë është e rëndësishme në bashkëjetesën me të tjerët. Një libër argëtues e gazmor, i mbushur me ilustrime fantastike, që do të të bëjë për vete menjëherë.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-240-44-6
Përmasat:
220 x 220 mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
30
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Mëso t’i dëgjosh të tjerët me pulë Kuqaloshen
Vlerësimi yt