test_test_test

Milingonë Rojtarja

300,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Të vogla, por të dobishme

Çdo milingonë ka punën e saj të caktuar në folenë e milingonave dhe Rojtarja, si trupmadhe që është, ka si detyrë të ruajë folenë. Argëtohuni me Rojtaren, teksa ajo përpiqet të bëjë punë nga më të ndryshmet, derisa kupton se për çfarë është më e aftë dhe cila është puna që mund të bëjë më mirë. Shikoni si jetojnë milingonat në folenë e tyre dhe çfarë bëjnë ato. Ilustrimet shumëngjyrëshe do t’jua sjellin gjithçka si të gjallë përpara syve dhe, teksa mbyllni librin, ju nuk mund të mos mendoni: Sa bukuroshe e punëtore këto milingonat!


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-240-63-7
Përmasat:
160 x 160 mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
16
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Milingonë Rojtarja
Vlerësimi yt