test_test_test

Mirë se erdhe, bebush!, për vajza

1 000,00 Lekë
Kopertina: Me karton të plastifikuar
Libra kujtimesh për bebushin tuaj

Ky libër i bukur është i mbushur me ilustrime të gëzueshme dhe me hapësira në të cilat do të shënoni detaje të rëndësishme të jetës së një të porsalinduri dhe të vitit të tij të parë të jetës. Në këtë ditar të pazakontë, do të vendosni fotografi domethënëse, do të gjeni zarfa ku mund të ruani sende që kanë një vlerë të posaçme për ju dhe për fëmijën tuaj. Të gjitha këto do të jenë një mënyrë e shkëlqyer për të ruajtur të pashlyera çastet më të çmuara në ditët e para të jetës së vogëlushes suaj.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978 99956 41 160
Përmasat:
250 x 280 mm
Mosha:
+0 vjeç
Faqe:
30
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Mirë se erdhe, bebush!, për vajza
Vlerësimi yt