test_test_test

Muzikantët e Bremenit

1 000,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Përralla me mozaikë dhe muzikë

Muzikantë më gazmorë e më të hareshëm se këta nuk ju kanë zënë sytë kurrë! Nuk e besoni? Atëherë shtypni butonët për të dëgjuar si bën gjeli, gomari, qeni, maçoku, apo si bëjnë të gjithë bashkë. Për të mos thënë pastaj ç’muzikë të bukur do të dëgjoni kur të mbani vesh orkestrën e tyre. Përrallëza e muzikantëve të Bremenit do t’ju mahnitë me aventurat e personazheve, me ilustrimet, por edhe me gjashtë mozaikë që tregojnë skena fantastike të cilat do t’i krijoni vetë, me duart tuaja. Dhuratë, një CD me gjashtë përralla të treguara me dashuri.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9994-376-98-8
Përmasat:
250 x 240 mm
Mosha:
+2 vjeç
Faqe:
12
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Muzikantët e Bremenit
Vlerësimi yt