test_test_test

Në hapësirë

800,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Zbuluesit e vegjël

Zbulues të vegjël, është çasti juaj! Le të ndizemi si raketë dhe të lëshohemi në hapësirë për të zbuluar Sistemin Diellor dhe më tej. Në libër do të zbuloni shumë informacione interesante, edhe nën dritaret e brendshme që do t’i hapni me duart tuaja, sepse kështu bën një zbulues: gjen të dukshmen dhe të fshehurën. Këtu do të mësoni se si janë planetët, çfarë ndodh me Diellin, ç’janë vrimat e zeza dhe se si zbriti njeriu në Hënë. Sa shumë gjëra duhet të eksplorosh, zbulues i vogël astronaut!


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-177-96-4
Përmasat:
210 x 230 mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
16
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Në hapësirë
Vlerësimi yt