test_test_test

Në lëvizje

800,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Zbuluesit e vegjël

Le t’i hedhim një sy të kujdesshëm botës së transportit dhe të zbulojmë mjetet e mrekullueshme me të cilat udhëtojmë. Do t’ia nisim nga makinat, për të shkuar pastaj te trenat, aeroplanët apo llojet e ndryshme të mjeteve detare. Në brendësi të librit janë ca dritareza të vogla në formë fletëpalosjesh, nën të cilat do të mësoni se çfarë ka brenda kamioni apo aeroplani, si është nga brenda limuzina apo si i lëviz mjetet ekskavatori. Kështu, ju, zbulues të vegjël, jeni me misionin e zbulimit të këtij libri, i cili ka kaq shumë për t’ju treguar!


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-177-99-5
Përmasat:
210 x 230 mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
16
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Në lëvizje
Vlerësimi yt