test_test_test

Nënës sime të dashur

600,00 Lekë
Kopertina: Me karton të plastifikuar
Seria: Libra dhuratë

Ç’gjë është më e shtrenjtë se nëna? Ajo na fal dashuri, lumturi dhe ledhatime. Na mbështet në vështirësi dhe na ngroh zemrën. Nëse po kërkoni një dhuratë të veçantë për Ditën e Nënës ose për ditëlindjen e saj, apo nëse doni t’i bëni një dhuratë nënës suaj thjesht për ta falënderuar, ky është libri i përkryer. Me tekstin domethënës, ilustrimet e shkëlqyera dhe dy zemërzat e buta që duket sikur i keni krijuar me duart tuaja, “Nënës sime të dashur” do të jetë nga ato dhurata që nuk e humbasin kurrë vlerën.


isbn:
978-9995641801
Përmasat:
150 x 150 mm
Faqe:
40
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Nënës sime të dashur
Vlerësimi yt