test_test_test

Ninulla para gjumit

1 200,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Tingujt e mi të parë

Në këtë libër që u kushtohet më të vegjëlve, prindërit do të gjejnë tetë ninulla të panjohura më parë, që do t’i nanuritin fëmijët me ëmbëlsi në krahët e gjumit. Ninullat e shkruara dhe meloditë e famshme që i shoqërojnë (që mund t’i luani duke shtypur çdonjërin nga tetë butonët në të djathtë të librit), do t’i gëzojnë e do t’i qetësojnë fëmijët tuaj. Ky libër i ndërtuar në një format të madh, me karton të plastifikuar dhe me ilustrime aq të ëmbla, është i përkryer për një gjumë të qetë mes ëndrrash përkëdhelëse.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-4160-4-9
Përmasat:
270 x 270 mm
Mosha:
+0 vjeç
Faqe:
10
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Ninulla para gjumit
Vlerësimi yt