test_test_test

Përrallëza me kafshë

500,00 Lekë
Kopertina: Me karton të plastifikuar
Seria: Përrallëza të zgjedhura

Njihuni me qenushin trim që i vjen në ndihmë të vëllait, kërkoni bashkë me ketrushin arrën e humbur, argëtohuni me gjelin që vozit me varkë dhe bëhuni njësh me të gjitha kafshët në ditën e garave sportive, në oborrin e fermës. Argëtimi është i garantuar! Por, njëkohësisht, në këto shtatë përrallëza, fëmija do të mësojë përmes ngjarjesh tërheqëse se çfarë është familja, shoqëria dhe zemërgjerësia. Bëhuni gati t’i falni çaste të papërsëritshme në këtë udhëtim magjik, shoqëruar nga kafshë gazmore.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-177-05-6
Përmasat:
230 x 200 mm
Mosha:
+4vjeç
Faqe:
48
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Përrallëza me kafshë
Vlerësimi yt