test_test_test

Pinoku

1 000,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Përralla me mozaikë dhe muzikë

Në këtë seri interesante, përrallëzat nuk janë më vetëm të shkruara, por marrin jetë dhe bëhen edhe më zbavitëse, edhe më shkathtësuese. Ju do ta ndieni më nga afër trishtimin e Pinokut kur fëmijët e tjerë tallen me hundën e tij. Mjafton të shtypni butonin që tregon të qeshurat e tyre. Ndodhi të tjera shoqërohen me të tjerë tinguj. Veç kësaj, në brendësi të librit janë gjashtë mozaikë interesantë që do t’i krijoni ju. Ky libër ndërthur leximin, lojën dhe tingullin në një mënyrë veçanërisht argëtuese.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-177-75-9
Përmasat:
250 x 240 mm
Mosha:
+2 vjeç
Faqe:
12
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Pinoku
Vlerësimi yt