test_test_test

Rosaku i shëmtuar

1 000,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Përralla me mozaikë dhe muzikë

Librat e kësaj serie, që ndërthurin leximin, lojën dhe tingullin, do të fitojnë zemrën e më të vegjëlve, falë ilustrimeve, pjesëzave të vogla që bashkohen për të formuar gjashtë figura, por, sidomos, falë efekteve zanore, duke u dhuruar kështu orë të tëra zbavitjeje. Na ishte një rosak i shëmtuar, që ndihej ndryshe nga të tjerët. Por një ditë pranvere, rosaku i la pa mend kafshët e fermës me bukurinë e tij. Ke dëshirë ta dish se si klithën kafshët nga habia? Shtyp butonin përkatës dhe do t’i dëgjosh!


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-177-77-3
Përmasat:
250 x 240 mm
Mosha:
+2 vjeç
Faqe:
12
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Rosaku i shëmtuar
Vlerësimi yt