test_test_test

Seria: Libra-çantë (me figura ngjitëse)

800,00 Lekë
Libër prej kartoni të plastifikuar
Seria: Libra-çantë (me figura ngjitëse) - (4 libra)

Një libër i këndshëm për t’u mbajtur gjithmonë me vete, jo vetëm sepse është i bukur dhe sepse një zonjushë si ti nuk mund të dalë pa hedhur në krah një çantë magjike si kjo, por mbi të gjitha, sepse brenda saj do të gjesh lojëra shumë të këndshme vëmendjeje dhe inteligjence, do të zgjidhësh enigma dhe do t’i ndihmosh zanat magjike të kombinojnë veshjet, të gjejnë rrugën, të rregullojnë dollapin e shumë gjëra të tjera si këto. E sidomos, do të argëtohesh edhe më shumë me mbi 100 figurat ngjitëse.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-177-08-7
Përmasat:
260 x 210 mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
16
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Libra-çantë (me figura ngjitëse)
Vlerësimi yt