test_test_test

Seria: Librat e futbollit me figura ngjitëse

200,00 Lekë
Kopertina: Me karton të plastifikuar
Seria: Librat e futbollit me figura ngjitëse

“Libri fantastik i veprimtarive të futbollit” dhe “Skena fantastike futbolli” janë dy librat e parë të kësaj serie të posaçme për futbollistët e vegjël. Brenda tyre do të gjeni shumë figura ngjitëse që mund t’i përdorni për të plotësuar skenat e futbollit. Ndërkohë që argëtoheni, ndiqni hap pas hapi skuadrën e Galaktikëve dhe mësoni nëse ata do ta fitojnë kampionatin e futbollit. Veç këtyre, në libër do të gjeni veprimtari të mahnitshme futbolli, mozaikë dhe shumë enigma për t’u zgjidhur. Pjesë e serisë është edhe libri “Skenat e futbollit”, me të cilin do të zbaviteni duke ngjyrosur, teksa ndiqni lojën e Arbrit me ekipin e Fajkonjve dhe teksa ngjisni figurat në vendin që u takon. Kështu, jo vetëm që do t’i shihni lojtarët dhe tifozët, por do të bëheni edhe vetë të tillë...


Certifikuar për sigurinë nga BE
Përmasat:
260 x 220 mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
24
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Librat e futbollit me figura ngjitëse
Vlerësimi yt