test_test_test

Seria: Përgatitem për në shkollë

1 000,00 Lekë
Libër prej kartoni të plastifikuar
Seria: Përgatitem për në shkollë (4 libra)

Mësoni dhe luani, numëroni dhe shkruani, vizatoni dhe zbavituni. Nëse doni ta parapërgatisni fëmijën tuaj për në shkollë, duke i mësuar nocionet themelore, aq të nevojshme për zhvillimin e tij, kjo është seria e duhur. Katër librat e kësaj serie edukative përqendrohen në katër shtylla themelore: të shkruarit, numrat, të kundërtat dhe format. Të gjitha këto nocione ndërthuren me njohuri, ushtrime të këndshme dhe argëtim, për ta bërë të mësuarit një proces jo vetëm përvetësues, por edhe dëfryes.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-177-29-2
Përmasat:
300 x 210 mm
Mosha:
+5 vjeç
Faqe:
24
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Përgatitem për në shkollë
Vlerësimi yt