test_test_test

Seria: Përrallëzat me forma

1 200,00 Lekë
12 libra jotradicionalë
Seria: Përrallëzat me forma (12 libra)

Kjo seri i përngjan një filmi interesant, ku ilustrimet tërheqëse shoqërojnë çdo hap dhe çdo ngjarje në udhëtimet e personazheve. Dhe ju e dini shumë mirë se jeta e personazheve tona është plot të papritura befasuese! Seria përmban 12 libra, që sjellin 12 përrallëza klasike të prera në forma të ndryshme, gjë që i bën shumë të veçanta. Teksti shoqërues është i thjeshtë, i përshtatshëm për moshën 3-vjeçare. Një koleksion i rrallë, që i përmbledh personazhet klasike brenda disa libërthave aspak tradicionalë.


isbn:
978-99956-41-68-9
Përmasat:
210 x 160 mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
16
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Përrallëzat me forma
Vlerësimi yt