test_test_test

Seria: Vish kukullën

800,00 Lekë
Libër prej kartoni të plastifikuar
Seria: Vish kukullën (4 libra)

Me më shumë se 150 figura ngjitëse të mrekullueshme dhe me 20 balerina për t’u veshur, ky libër i pashoq do t’ju argëtojë pa fund. Kjo mënyrë e re për të veshur kukullat është kaq zbavitëse! Balerinat po bëhen gati për shfaqjen e tyre të parë të baletit dhe kanë nevojë për ndihmë: për paraqitjen në skenë, për të zgjedhur objektet e përkryera skenike, për të shkuar në kurs apo për të zgjedhur veshjen e përshtatshme, qoftë kostum apo fustan elegant. Çfarë kënaqësie të kesh kaq shumë mundësi zgjedhjeje dhe të provosh kaq shumë argëtim!


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-240-55-2
Përmasat:
265 x 215 mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
20
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Seria: Vish kukullën
Vlerësimi yt