test_test_test

Sirena e vogël

1 000,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Përralla me mozaikë dhe muzikë

Nëse lexon në këtë libër përrallën e sirenës së vogël, atëherë, për çdo ndodhi të sajën, do të dëgjosh edhe një tingull shoqërues. Kënga e saj e ditëlindjes, zhurma e fishekzjarrëve, oshëtima e dallgëve, klithma e pulëbardhave, gajasja e shtrigës dhe kambanat e dasmës do të duken aq të vërteta, ndërsa shtyp butonët përkatës në të djathtë të librit. Por ky libër edhe të shkathtëson, sepse do të mund të krijosh me duart e tua edhe gjashtë mozaikë, çdonjëri prej të cilëve krijon një skenë të përrallës.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9995-665-11-1
Përmasat:
250 x 240 mm
Mosha:
+2 vjeç
Faqe:
12
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Sirena e vogël
Vlerësimi yt