test_test_test

Trupi im i mahnitshëm

800,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Zbuluesit e vegjël

Seria “Zbuluesit e vegjël” është seria e duhur për fëmijët kureshtarë, që duan të dinë gjithçka për botën që na rrethon. Në librin “Trupi im i mahnitshëm” do të zbuloni ca gjëra të mahnitshme për organet e trupit të njeriut dhe funksionet e tyre. Le t’i hedhim një sy nga afër trupit të njeriut për të parë çfarë ndodh nën lëkurë! Hapni dritaret që të shihni si punon truri, si lëvizni, si rriten bebet, çfarë ndodh me kafshatën e ushqimit, sa shpejt rriten thonjtë tanë, çfarë është frymëmarrja dhe sa e sa gjëra të tjera.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-177-94-0
Përmasat:
210 x 230 mm
Mosha:
+3 vjeç
Faqe:
16
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Trupi im i mahnitshëm
Vlerësimi yt