test_test_test

Ujku dhe shtatë kecat

1 000,00 Lekë
Libër me karton të plastifikuar
Seria: Përralla me mozaikë dhe muzikë

Na ishin njëherë shtatë keca që jetonin të lumtur me mama dhinë në një kasolle në mes të pyllit, derisa, një ditë prej ditësh, ujku i lig u trokiti në derë... A dëshiron të dëgjosh si troket ujku në derë? Atëherë, shtyp butonin me figurën e ujkut. Duke shtypur butonët e tjerë, sipas figurës që ata tregojnë, do të dëgjosh çaste nga ndodhitë më pikante të kësaj përralle. Më tej, edhe një lojë për ty: gjashtë mozaikë që mund t’i krijosh vetë, që do të të shkathtësojnë duart edhe mendjen.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9994-376-99-5
Përmasat:
250 x 240 mm
Mosha:
+2 vjeç
Faqe:
12
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Ujku dhe shtatë kecat
Vlerësimi yt