test_test_test

Unë di

2 500,00 Lekë
Kopertina: Me karton të plastifikuar
Seria: Zgjeroni njohuritë

Një libër për më kureshtarët? Për ata që nuk ngopen kurrë me informacion dhe që duan të mësojnë gjithçka për gjithçka? Ky është i duhuri! Në të do të mësoni për avionët më të shpejtë, për peshkaqenët më të frikshëm dhe për rekordet më të çuditshme. Galeria e madhe e fotove që do të gjeni në brendësi të librit, titujt dhe kërshëritë, faktet e pabesueshme e shumë të tjera, do të jenë një thesar që ka gjithmonë diçka për të treguar. Ky libër duket sikur thotë: Më pyet, dhe do të të përgjigjem. Po ashtu, do të të mësojë si të zbarkosh në një kometë, si të shëtisësh në hapësirë dhe si t’i zbulosh mrekullitë e botës sonë. Kështu, do të thuash pa frikë: Unë di!


isbn:
978-9995641245
Përmasat:
290 x 220 mm
Mosha:
+10 vjeç
Faqe:
304
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Unë di
Vlerësimi yt