test_test_test

Zbuloni detin

900,00 Lekë
Kopertina: Me karton të plastifikuar

Le të eksplorojmë dhe të zbulojmë së bashku botën e nënujit me gjithë misteret e saj. Ka kaq shumë për të thënë për ajsbergët dhe gumat koralore, për peshqit e shumëllojshëm dhe krijesa të tjera detare të jashtëzakonshme, për të cilat nuk kishit dëgjuar kurrë më parë. Do të zbuloni se meduzat kanë jetuar shumë kohë para dinozaurëve, se sfungjerët, në të vërtetë, janë kafshë, do të kuptoni se si ia bëjnë breshkat e peshqit që udhëtojnë në të njëjtat rrugë detare pa humbur asnjëherë... Veç ilustrimeve reale interesante për çdo informacion, ne kemi bërë edhe ca ilustrime humoristike; thjesht, për çlodhje dhe argëtim.


Certifikuar për sigurinë nga BE
isbn:
978-9928-240-22-4
Përmasat:
297 x 210 mm
Mosha:
+4 vjeç
Faqe:
64
Write Your Own Review
Po shrkuani për:Zbuloni detin
Vlerësimi yt