test_test_test

ZJARRFIKËSJA E KUQE

500,00 Lekë
Seria : Libra me një tingull
Është vënë re se ndër lodrat më të dashura e më argëtuese për fëmijët e vegjël janë zjarrfikëset. Ndaj në dyqanet e lodrave të zë syri shpesh lloj-lloj zjarrfikësesh. Por ne, për ata që I pëlqejnë shumë, po sjellim këtë libër të vogël me butonin e madh të kuq e tërheqës. Nëse fëmijët vendosin gishtin e vockël dhe e shtypin pakëz, do të dëgjojnë sirenën e zhurmshme të zjarrfikëses: Ni-na, ni-na! Sa argëtuese që është!
isbn:
978-9928-240-77-4
Përmasat:
180x180mm
Mosha:
+ 0 vjeç
Faqe:
8
Write Your Own Review
Po shrkuani për:ZJARRFIKËSJA E KUQE
Vlerësimi yt