Aventura e madhe e pinguinit të vogël

600 Lekë
Seria: Me glob dhe yll

Një pinguin si ky nuk e keni takuar kurrë! Ai është mërzitur duke luajtur fillikat në vendin e tij, ndaj niset të gjejë Aventurën. Gjatë këtij udhëtimi, viziton vende të këndshme, kafshë të frikshme, ashtu si edhe njerëz shpirtligj, siç është kapiteni pirat... Që nga tokat me borë, pinguini i pafajshëm do ta gjejë veten nën ujë e mbi ujë, pranë rreziqeve dhe bukurive, duke ju udhëhequr në një udhëtim që nuk do të ketë të dytë, sepse vetëm një herë mund të përjetoni një aventurë të madhe përkrah një pinguini të vogël.


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-240-11-8 Mosha: +4 vjeç

Përmasat: 225 x 225 mm Faqe: 22

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Aventura e madhe e pinguinit të vogël
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme