Bambi / Maçoku me çizme

300 Lekë

Seria “Përrallëzat e mia të para: Bambi / Maçoku me çizme

Sapo e njohin, fëmijët fillojnë ta duan shumë drenushin Bambi, që i bën për vete me historinë e tij. Përralla e treguar në këtë libër ka pak tekst dhe shumë ilustrime të realizuara mjeshtërisht, në mënyrë që vogëlushët të arrijnë ta përfytyrojnë e të bëhen edhe vetë pjesë e mjedisit ku lindi, u rrit e jetoi Bambi.

Edhe përralla e dytë e këtij libri, “Maçoku me çizme”, i tërheq mjaft fëmijët, të cilët njihen me një maçok të mençur e çapkën, që mbath çizme.

Këto dy përralla janë pjesë e serisë prej tetë librash: “Përrallëzat e mia të para”.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-64-4 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 210 x 165 Faqe: 28

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Bambi / Maçoku me çizme
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme