Do ta lidhje një libër rreth qafës?

Blog

Do ta lidhje një libër rreth qafës?

2019-07-15 00:00:00 3 min lexim 0

“Lartësitë e stuhishme“, “Gra të vogla“, “Drakula“, “Romeo e Zhuljeta“ vijnë tani si shalle për ata që duan librat dhe janë një ide të mirë, qoftë për ata që duan t'i bëjnë dhuratë vetes, po edhe si alternativë, kur nuk dëshiron t'i dhurosh prapë libër dikujt, që i pëlqen të lexojë.

Shalli i “Gjuetisë së froneve“ ka të stampuara emblemat e dyerve Stark, Lenister, Greixhoi, Targerien dhe të shumë të tjerave, që gjenden në sagën e fantazisë së Xhorxh Martinit.

“Krenari dhe paragjykim” është për adhurueset e Xhejn Oustin, me fragmente nga romani, që ka si protagonistë Elizabetë Benet dhe zotin Darsi.

Për ata që pëlqejnë romanet policore, nuk mund të mos kishte një shall të frymëzuar nga Agata Kristi, veçanërisht nga hetuesi Puaro: një shall me pamje e fragmente nga “Vrasje në trenin Orient Ekspres”

Shalli i frymëzuar nga “Lartësitë e stuhishme” mund të jetë një dhuratë e shkëlqyer për ata që duan librat e Emili Bronte dhe ku ka mirë se historia e dashurisë me Hethklifit e Katerinës në Jorkshajër.

Për ata që lenë mendtë pas historive të dashurisë, edhe kur fundi i tyre nuk është fort i lumtur, ka shalle me vargjet shekspiriane të “Romeos dhe Zhuljetës”. A nuk ky shall turbulles e tragjik si historia e tyre?

Shalli “Gra të vogla” e Luiza Mei Ellkotit vjen me kapitullin e parë dhe është mirëfilli një shall me pamje letrare. Do të ishte një dhuratë e shkëlqyer për një grua të fortë.

Po ka edhe shall për adhuruesit e librave me tematikë të pazakontë. Titulli, ngjyra dhe përmbajtja e shallit të frymëzuar nga “Drakula” do t’iu sugjerojnë të tjerëve shumë gjëra për ju, që në përballjen e parë.

Nëse nuk dini këtë zgjidhni, sepse do t’i donit të gjithë, pse nuk blini disa dhe të mburreni edhe në rrugë me bibliotekën tuaj ose me ato që fshihni në kokë?

← E mëparshme Tjetra →
0 Comment(s)

Artikuj të përzgjedhur