Si të përqendroheni

Blog

Si të përqendroheni

2019-03-17 00:00:00 2 min lexim 0

95% e njerëzve thonë se e kanë shumë të vështirë të përqendrohen

1. Vendoseni ushqimin në tryezë; glukoza e ndihmon trurin të përqendrohet.
2. Fikeni telefonin; shumica e telefonatave nuk janë urgjente.
3. Bleni një karrige të rehatshme; shefat e kanë një arsye pse nuk ulen në karrige të lira.
4. Matni kohën që ju duhet për të kryer një veprimtari.
5. Fikni gjithçka që nuk ju nevojitet.
6. Rehatohuni në tryezën tuaj të punës.
7. Vendosni kufjet, muzika klasike ose mungesa e muzikës janë gjëja më e mirë për t’u përqendruar.
8. Bëni një listë të shkurtër.
9. Vlerësojeni veten dhe shpërblejeni; nëse përqendroheni, duhet të ndiheni krenar.
10. Vendosni në një kornizë qëllimet dhe objektivat tuaja, dhe hidhuni një sy çdo mëngjes para se të shkoni në shkollë ose në punë.
11. Nëse keni, merreni me vete kafshën tuaj shtëpiake; ju ndihmon të përqendroheni.

← E mëparshme Tjetra →
0 Comment(s)

Artikuj të përzgjedhur