Bukuroshja e fjetur / Rosaku i shëmtuar

300 Lekë

Seria “Përrallëzat e mia të para: Bukuroshja e fjetur / Rosaku i shëmtuar

 Ky libër, që përmban dy përralla klasike ndër më të njohurat, si “Bukuroshja e fjetur” dhe “Rosaku i shëmtuar”, është pjesë e serisë prej tetë librash: “Përrallëzat e mia të para”.

Prej këtyre dy përrallave fëmijët do të marrin mësime të vlefshme. Ilustrimet e mrekullueshme që mbizotërojnë faqet e librit, do t’i kënaqin edhe më shumë, prandaj nuk do të duan t’i heqin nga dora.   

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-66-8 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 210 x 165 Faqe: 28

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Bukuroshja e fjetur / Rosaku i shëmtuar
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme