Eksploratorët sekretë dhe përplasja e kometës

500 Lekë

Eksploratorët sekretë dhe përplasja e kometës

Njihuni me eksploratorët sekretë, një grup fëmijësh të ditur nga mbarë bota, që i çojnë lexuesit në aventura të paimagjinueshme. Secili me specialitetin e tij, që nga hapësira e deri te dinozaurët, me këta fëmijë që i bien globit e historisë qark, mësimi kthehet në argëtim dhe fëmijët do të duan të bëhen specialistë në fushën që pëlqejnë më shumë.

Kur një satelit hapësinor pranë jupiterit shfaq probleme, thirren në ndihmë eksploratorët sekretë. Roshni dhe oli rrezikojnë duke dalë në hapësirë, sepse koha po u mbaron, por diçka po fluturon me shpejtësi drejt tyre...

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-48-5 Mosha: + 6 vjeç

Përmasat: 135 x 200 mm Faqe: 128

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Eksploratorët sekretë dhe përplasja e kometës
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme