Eksploratorët sekretë dhe shkencëtarja e humbur

500 Lekë

Eksploratorët sekretë dhe shkencëtarja e humbur

Njihuni me eksploratorët sekretë, një grup fëmijësh të ditur nga mbarë bota, që i çojnë lexuesit në aventura të paimagjinueshme. Secili me specialitetin e tij, që nga hapësira e deri te dinozaurët, me këta fëmijë që i bien globit e historisë qark, mësimi kthehet në argëtim dhe fëmijët do të duan të bëhen specialistë në fushën që pëlqejnë më shumë.

Një anije kërkimore ka ngecur në akujt e Arktikut. Një prej shkencëtarëve që ka dalë për ndihmë, nuk është kthyer më. Eksploratorët sekretë duhet të gjejnë shkencëtaren, të lirojnë anijen dhe të shmangin katastrofën...

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-53-9 Mosha: + 6 vjeç

Përmasat: 135 x 200 mm Faqe: 128

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Eksploratorët sekretë dhe shkencëtarja e humbur
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme