ENCIKLOPEDIA E TOKËS

1 200 Lekë

ENCIKLOPEDIA E TOKËS 

“Enciklopedia e Tokës” ju ndihmon të kuptoni se pse planeti ynë është i papërsëritshëm. Në të do të gjeni përgjigje për të gjitha pyetjet që ju lindin për planetin ku jetojmë. Shpjegimet janë të qarta dhe pamjet mahnitëse. Këtë enciklopedi e bëjnë të veçantë edhe këndet me rubrikat e shkurtra: “Test i shpejtë”, “Test pamor” dhe “E vërtetë apo e gabuar”, përmes të cilave mund të matni njohuritë tuaja. Po ashtu, në fund të librit, me anë të disa pyetjeve të posaçme, mund të testoni edhe shokët tuaj. Përgjigjet i keni po aty. Në këtë mënyrë, ju mësoni duke bashkëvepruar edhe me të tjerë, prandaj “Enciklopedia e Tokës”, ashtu si edhe të tjera të këtij lloji, u vjen në ndihmë projekteve shkollore.  

ISBN: 978-9928-287-26-7 Mosha: + 6 vjeç

Përmasat: 280 x 230 Faqe: 146

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:ENCIKLOPEDIA E TOKËS
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme