Ëndrra për një njëbrirësh

600 Lekë

Seria: “Me zemër, yll dhe glob”

A beson te njëbrirëshat? Ema do me gjithë zemër të takojë një njëbrirësh, por miqtë i thonë se ata nuk janë të vërtetë. Një ditë prej ditësh Ema shpreh një dëshirë, që duket se ia bën ëndrrën realitet dhe ajo hidhet në krahët e një aventure të mrekullueshme. Lexoje këtë histori magjepsëse që me siguri do t’u pëlqejë të gjithë vogëlushëve, që ta kuptosh edhe ti nëse njëbrirëshat janë të vërtetë. Libri “Ëndrra për një njëbrirësh” është pjesë e serisë prej 4 librash: “Me zemër, yll dhe glob”. Në qendër të kopertinës ka një zemër të madhe që, po ta prekësh, ngjan si e mbushur me ujë, ku pluskojnë dhjetëra zemra të vogla.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-79-8 Mosha: + 4 vjeç

Përmasat: 230 x 230 mm Faqe: 22

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Ëndrra për një njëbrirësh
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme